Zorgeloos ondernemen

Met een goede administratie wordt het ondernemen en stuk makkelijker en leuker. Daarom is het uitbesteden van uw administratie misschien wel wat voor u. U heeft immers wel wat beters te doen. Graag wil ik u helpen uw cijfers inzichtelijk te maken en u te ontzorgen van uw administratie.

Kernwaardes

gallery/finance

Inzicht in cijfers

gallery/settings

altijd op maat

Gelukkig is geen enkele onderneming hetzelfde. Daarom wil ik altijd eerst samen kijken waar de werkzaamheden liggen en hoe we dit gaan vormgeven. Zo is vooraf duidelijk wat er van elkaar wordt verwacht.

gallery/klant

klant centraal

Bij mij staat u als klant centraal en nemen we samen regelmatig uw boekhouding door. Zo weet u tijdig wat u te wachten staat en komt u niet voor verassingen te staan.

gallery/flexibel

Flexibel

Ik kom uw administratie graag op locatie verzorgen, wanneer dit niet wenselijk of mogelijk is kan de administratie bij u opgehaald worden of we zetten een digitale omgeving op. De keuze is aan u.

geen onderneming te klein

gallery/hypotheek-voor-zzp-1920x1280-1024x683-1024x675

Welke ondernemingsvorm u ook heeft, elke onderneming verdient net zoveel aandacht en in alle gevallen wil ik u ontzorgen van uw financiele administratie.

 

Graag wil ik samen met u kijken naar de mogelijkheden om de administratie goed te verzorgen. Of u dit nu afneemt voor een dag in de week, een dagdeel per maand of eens per kwartaal. Samen vinden we een vorm welke voor uw onderneming het best geschikt is.

Een boekhouding is voor veel ondernemers moeilijk te begrijpen. Door middel van rapportages en overzichten kan ik u helpen deze cijfers inzichtelijk te maken. U wilt immers weten hoe uw onderneming ervoor staat.