gallery/dbl_logotxt
  gallery/financial-2860753_1920

  Mijn diensten zijn gericht op het volledig ontzorgen van de ondernemer met betrekking tot de financiële administratie. Ik zorg er voor dat uw administratie up-to-date is, dat u het overzicht krijgt wat voor u belangrijk is en dat uw aangifte omzetbelasting tijdig ingediend wordt. Als u het op prijs stelt kan ik ook zorgen voor het debiteuren- en/of crediteurenbeheer of het klaar zetten van betalingen middels betaalbatches.


  Natuurlijk is het erg belangrijk dat u inzicht heeft in uw administratie. Vanwege het werken met online boekhoudsystemen is dit geen enkel probleem en kunt u middels een eigen inlog uw administratie in blijven zien. Wilt u liever periodiek diverse overzichten van mij ontvangen of is alleen een debiteurenlijst al voldoende? Dan besparen we de kosten op het meekijken en krijgt u op afgesproken momenten de juiste overzichten. Heeft u een (tussentijdse) rapportage nodig of moet er een opgave voor de verzekering ingediend worden? Samen kunnen we hierin de mogelijkheden bespreken. 

  Welke diensten ik voor u mag verzorgen en wat u zelf wilt (blijven) doen, zal volledig in overleg gebeuren. In een persoonlijk gesprek geeft u aan wat uw wensen zijn en bespreken we samen hoe we deze het beste kunnen vervullen. Het belang voor de organisatie en de efficiency in het verzorgen van de werkzaamheden zijn hierbij belangrijke aspecten. 


  Ook bepalen we samen de mate waarin de dienstverlening moet plaatsvinden. Iedere week, enkele keren per maand of is misschien 1x per kwartaal al voldoende. Het financiële plaatje wat hierbij hoort is dan ook niet zo te benoemen, dit hangt af van diverse factoren en wordt dus altijd maatwerk. Op basis van de besproken taakverdeling en de door u aangeleverde informatie, kan ik een indicatie maken hoeveel uur dit in beslag zal nemen. Daarna kunnen we een vaste prijs of een scherp uurtarief afspreken. 


  Voor enkele diensten werk ik samen met andere professionals. Hierbij valt te denken aan het opstellen van een jaarrekening, aangifte vennootschapsbelasting of de salarisadministratie. Dit zijn specialistischere werkzaamheden en uit het oogpunt van “ieder zijn vak”, verzorg ik deze niet zelf. Een accountant, fiscalist of salaris administrateur kan uit uw eigen omgeving komen. Mogelijk omdat u hier al over beschikt en tevreden over bent. Heeft u deze nog niet of bent u niet tevreden, dan kan ik u in contact brengen met bedrijven waar ik mee samen werk en erg tevreden over ben.

  Diensten

  Tarieven

  gallery/savings-2789112_1920