gallery/dbl_logotxt

  Zorgeloos ondernemen

  Met een goede administratie wordt het ondernemen en stuk makkelijker en leuker. Daarom is het uitbesteden van uw administratie misschien wel wat voor u. U heeft immers wel wat beters te doen. Graag wil ik u helpen uw cijfers inzichtelijk te maken en u te ontzorgen van uw administratie.

  Kernwaardes

  gallery/finance

  Inzicht in cijfers

  gallery/settings

  altijd op maat

  Gelukkig is geen enkele onderneming hetzelfde. Daarom wil ik altijd eerst samen kijken waar de werkzaamheden liggen en hoe we dit gaan vormgeven. Zo is vooraf duidelijk wat er van elkaar wordt verwacht.

  gallery/klant

  klant centraal

  Bij mij staat u als klant centraal en nemen we samen regelmatig uw boekhouding door. Zo weet u tijdig wat u te wachten staat en komt u niet voor verassingen te staan.

  gallery/flexibel

  Flexibel

  Ik kom uw administratie graag op locatie verzorgen, wanneer dit niet wenselijk of mogelijk is kan de administratie bij u opgehaald worden of we zetten een digitale omgeving op. De keuze is aan u.

  geen onderneming te klein

  gallery/hypotheek-voor-zzp-1920x1280-1024x683-1024x675

  Welke ondernemingsvorm u ook heeft, elke onderneming verdient net zoveel aandacht en in alle gevallen wil ik u ontzorgen van uw financiele administratie.

   

  Graag wil ik samen met u kijken naar de mogelijkheden om de administratie goed te verzorgen. Of u dit nu afneemt voor een dag in de week, een dagdeel per maand of eens per kwartaal. Samen vinden we een vorm welke voor uw onderneming het best geschikt is.

  Een boekhouding is voor veel ondernemers moeilijk te begrijpen. Door middel van rapportages en overzichten kan ik u helpen deze cijfers inzichtelijk te maken. U wilt immers weten hoe uw onderneming ervoor staat.

  Iedereen wil graag zorgeloos ondernemen, en graag ben ik bereid daarbij te helpen. Op dit moment zit ik echter volledig vol en kan ik geen nieuwe klanten meer accepteren. Alleen op deze manier kan ik de bestaande klanten de aandacht geven die zij verdienen.

   

  Excuses voor het ongemak.